Clock & Translate

01 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθερος ο πρώτος συλληφθείς για τη Χρυσή Αυγή. «Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι ψηφίσατε, ούτε που ανήκετε ιδεολογικά», φέρεται να του είπε ο ανακριτής.


Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πρώτος από τους συλληφθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απολογήθηκε στους ανακριτές διαφθοράς.


Ο 40χρονος Δήμος Φραγκάκης δήλωσε στον ανακριτή πως δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε ιδεολογική ούτε πολιτική με τη Χρυσή Αυγή, πολλώ δε μάλλον με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη όπως είπε η συνήγορός του Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου, διότι είχε δεχτεί μια κλήση από συγκατηγορούμενό του 2,5 ώρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο ίδιος είπε στον ανακριτή ότι πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο και πως ουδεμία σχέση έχει με την Χρυσή Αυγή.

«Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι ψηφίσατε, ούτε που ανήκετε ιδεολογικά», φέρεται να του είπε ο ανακριτής. Η κα Γλύκα πάντως είπε σε δηλώσεις της πως υπάρχει ένδεια στοιχείων για αυτό θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι».

                                                                                                                                  Πηγή: www.capital.gr
Σχολιάστε:

Blogger Widgets