Clock & Translate

26 Οκτωβρίου 2012

Ζούμε μεγάλες στιγμές “δημοκρατίας”!!!


“Η ΕΛ.ΑΣ. θα ακολουθήσει το μοντέλο αστυνόμευσης που εφαρμόστηκε για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Έτσι, θα δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη μια μεγάλη έκταση «νεκρής ζώνης» όπου οι επίσημοι θα είναι αποκλεισμένοι από τον κόσμο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση από απόσταση.

Επί ποδός θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 2.000 αστυνομικοί, ενώ στη συμπρωτεύουσα θα φτάσουν και διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα. Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα πετά πάνω από την πόλη την ώρα της παρέλασης, ενώ σκάφη του Λιμενικού θα κάνουν περιπολίες.
Το σχέδιο αποτροπή των εκτρόπων συμπεριλαμβάνει, επίσης, κιγκλιδώματα και αυστηρούς ελέγχους ταυτότητας για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, αλλά και προληπτικές προσαγωγές.
Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ισχυρή αστυνομική παρουσία και ειδικές διαπιστεύσεις θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση και στην Αθήνα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί και στις τοπικές παρελάσεις.”
Δημοσιεύματα εφημερίδων “Τα Νέα” και “Το Έθνος”
Ποτέ πριν στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους δεν έχει υπάρξει τέτοια ξεφτίλα και ξεπεσμός στα ιδεώδη , τα ήθη και τα έθιμα.
Οι παρελάσεις άσχετα με τον αναχρονιστικό ή μη λόγο ύπαρξης τους , δεν παύουν να αποτελούν θεσμό απόδοσης τιμών προς τους ανθρώπους που μάτωσαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία του Έθνους και της Πατρίδας.
Αυτό είναι κάτι που άσχετα με την πολιτική και ιδεολογική κατεύθυνση του καθενός παραμένει ως βασική θέση και άποψη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού , με μοναδική εξαίρεση όλους αυτούς που αρνούνται πεισματικά να αποδεχτούν την ύπαρξη Πατρίδας , Έθνους και συμβόλων και που σε τίποτα δεν διαφέρουν με όσους επιβουλεύονται και ξεπουλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Οι κυβερνώντες με την χαρακτηριστική τους πολιτική και κοινωνική αναίδεια προσπαθούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τα συνεπακόλουθα αυτής , να επιβάλουν και πάλι στον σκληρά δοκιμαζόμενο, από τα δικά τους λάθη , Ελληνικό λαό , την παρουσία τους.
Τι ακριβώς είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε “κύριοι” της τρόικομματικής συγκυβέρνησης?
Δεν έχετε αντιληφθεί ότι αποτελεί ύψιστη κοροϊδία για τον Ελληνικό λαό η παρουσία σας στις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις , την ώρα που με τις υπογραφές σας , ξεπουλάτε την χώρα?
Τι προσπαθείτε να δείξετε με την αδιαλλαξία και την αμετροέπεια σας?
Σε τι είδους σκοτεινά και βίαια μονοπάτια οδηγείτε την αντίδραση των Ελλήνων πολιτών με την βέβηλη παρουσία σας στην απόδοση τιμών προς τους πεσόντες για την ελευθερία της Πατρίδας , την ώρα που ετοιμάζεστε να ψηφίσετε τα μέτρα για την χαριστική βολή για την χώρα?
Κι εσείς οι άλλοι?
Εσείς που περιφέρεστε ασκόπως στα έδρανα και τους χώρους του Ελληνικού κοινοβουλίου και που σπαταλάτε άδικα το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών, φέροντας τον τίτλο της αντιπολίτευσης , τι κάνετε?
Ποιο είναι το πολιτικό και κοινωνικό σας ανάστημα?
Ποιος ο λόγος ύπαρξης σας , αν σε αυτές τις κρισιμότατες στιγμές δεν είστε οι πρώτοι στις επάλξεις για διαφύλαξη της τιμής , της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων?
Εσείς θα έπρεπε να εκδιώξετε από τις θέσεις των επισήμων όλους αυτούς που ξεπουλούν την Πατρίδα , επιτρέποντας στον Ελληνισμό να αποδώσει τιμές στους νεκρούς του ήρωες για την ελευθερία , απαλλαγμένο από τα σκουπίδια της πολιτικής των μνημονίων.
Θα το κάνετε? Μπορείτε? Αντέχετε?
Αν όχι κρυφτείτε στα λαγούμια σας κι εσείς και αποδεχτείτε τον ρόλο του συνένοχου στο ξεπούλημα της Πατρίδας. Μείνετε στην ιστορία ως οι άτολμοι βοηθοί των προδοτών που δεν είχαν τα κότσια ούτε να προδώσουν ευθέως , αλλά ούτε και να αντισταθούν…
Σε όλους τους δοκιμαζόμενους και αγωνιζόμενους συνΈλληνες , λέω μόνο να παραμείνουμε δυναμικά ψύχραιμοι , να είμαστε παρόντες στους εορτασμούς μνήμης και να μην επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑ να αμαυρώσει την ημέρα με την προκλητική και άκυρη παρουσία του.
Παρελαύνουμε , με όλους τους τρόπους , στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι γνωρίζουμε καλά και έχουμε ιστορική μνήμη πως η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ δεν ζητείται.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!



Σχολιάστε:

Blogger Widgets