Clock & Translate

24 Σεπτεμβρίου 2012

Αν η Ελλάδα πρόκειται να σβήσει, αυτό δεν θα γίνει στα δικά μας χέρια.


Η Ελλάδα δεν πεθαίνει. Δεν είναι δυνατόν να την αφήσουμε να πεθάνει. Η Ελλάδα είμαστε εμείς. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς και μετά η Ελλάδα. Αυτή η χώρα ζει μέσα στους αιώνες και θα ζει μέχρι να μην έχει άλλες ημέρες ο κόσμος. Ούτε να το σκεφτόμαστε δεν πρέπει. Αν η Ελλάδα πρόκειται να σβήσει, αυτό δεν θα γίνει στα δικά μας χέρια. Τελεία και παύλα.

Αντισταθήκαμε ανά τους αιώνες σε ο, τι υπήρξε απάνθρωπο, φασιστικό και λάθος. Θα το κάνουμε και τώρα. Μία νίκη χρειαζόμαστε και τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά. Μία νίκη απέναντί τους για να φανεί πως δεν είναι άτρωτοι. Πως στην πραγματικότητα είναι οι πιο αδύναμοι εχθροί που προσπάθησαν να κατακτήσουν αυτόν τον ωραίο τόπο. Δεν είναι δυνατόν εμείς, 10 εκατομμύρια άνθρωποι, να λέμε πως νικηθήκαμε από 50, 100, 200 που έχουμε απέναντί μας. Ένα μόνον πράγμα χρειάζεται να γίνει και χρειάζεται να γίνει …τώρα! Να ενωθούμε πέρα και πάνω από ο, τι εντέχνως μας χώρισε και μας χωρίζει! 

Στην απεχθή στάση της "κυβέρνησης" του 20% που πάνω και πριν από όλα έχει τοποθετήσει την εξυπηρέτηση του “χρέους” της, εμείς απαντάμε … Πρώτα και πάνω από όλα, η εξυπηρέτηση και η διασφάλιση των ανθρώπων και των δικαιωμάτων τους και μετά η εξυπηρέτηση του όποιου "χρέους". Πρώτα ο άνθρωπος, η υγεία του, η επιβίωση του… η αξιοπρέπεια του και μετά όλα τα υπόλοιπα “κύριοι”. Η πρώτη και κύρια υποχρέωση μιας κυβέρνησης, είναι η διασφάλιση των πολιτών της και όχι η διασφάλιση των δανειστών της.

Χάρη μας κάνουν. Καιρός ήταν να δούμε τα πραγματικά τους μούτρα και να ξυπνήσουμε από έναν λήθαργο πολλών δεκαετιών. Στο χέρι μας είναι τώρα να τους διώξουμε, να πάρουμε πίσω ο, τι μας στέρησαν και να μην ξαναγυρίσουμε σε αυτούς ή σε ομοίους τους Ποτέ ξανά! 

Γράφει ο Ελ. Σκοπευτής
Σχολιάστε:

Blogger Widgets