Clock & Translate

14 Ιουνίου 2012

Ο Θεός της Ελλάδας δεν μας εγκατέλειψε, εμείς του γυρίσαμε την πλάτη...


Ο Θεός δεν μας εγκατέλειψε, εμείς του γυρίσαμε την πλάτη. Ζητάμε βοήθεια από οποιονδήποτε εκτός από αυτόν. Πόσοι πολιτικοί βγήκαν και δήλωσαν, την τελευταία διετία, πως θα έκαναν και συμφωνία με το διάολο για να μας βγάλουν από την κρίση; Πόσοι επικαλέστηκαν για τον ίδιο λόγο το Θεό. 

Αλυσοδεθήκαμε σε ένα άρμα που μας τραβά σε μια άβυσσο, όχι οικονομικής εξαθλίωσης αλλά κυρίως ηθικής. Διαλαλούμε πως θέλουμε να μείνουμε στην ΕΕ και την ΕΖ, αλλά αποσιωπούμε τις υποχωρήσεις που προκύπτουν από αυτή την συμπόρευση. Μπορεί να μην ξέραμε όταν μπήκαμε στην ΕΕ, τους όρους, τώρα όμως βλέπουμε πως δεν είναι μια ένωση εθνών υπό ίσους όρους και με σεβασμό κάθε ενός έθνους. Είναι μια μηχανή του κιμά που θέλει να διαλύσει τα έθνη και να δημιουργήσει ένα πολτό άβουλων υπηκόων και όχι ισότιμων πολιτών, για τους όποίους θα είναι προκαθορισμένο κάθετι από το τι θα τρώμε (μεταλλαγμένα, διατροφικός κώδικας) μέχρι το τι θα αναπνέουμε (αεροψεκασμοί). 

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, αλλά αν θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι και ως Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί, άξιοι των αγώνων των προγόνων μας, πρέπει να ιεραρχήσουμε τις αξίες και τα ιδανικά μας. Όσο Θεός μας είναι το χρήμα τόσο θα βουλιάζουμε και περισσότερο σαν κοινωνία. 


Άλλωστε ο διάολος δεν κρατά τις συμφωνίες του, ο Θεός όμως έχει υπογράψει για την Ελλάδα και δεν παίρνει την υπογραφή του πίσω.



Σχόλιο αναγνώστη

Σχολιάστε:

Blogger Widgets