Clock & Translate

08 Ιουνίου 2012

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 24χρονο από την Παιανία...


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 24χρονο από την ΠαιανίαΠοινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, στην Παιανία.

Με την δίωξη που ασκήθηκε, και αν τελικά η κατηγορία δεν μεταβληθεί μέχρι τη δίκη του 24χρονου, το πλαίσιο ποινής για το αδίκημα ξεκινάει από τα πέντε και καταλήγει στα 20 χρόνια κάθειρξη ενώ αν του αναγνωριστεί ελαφρυντικό το πλαίσιο ποινής είναι από 2 έως 12 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος μπροστά στον εισαγγελέα, λέγοντας ότι είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, καθώς και ότι δεν ήθελε να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή. Τόνισε επίσης, ότι είπε όλη την αλήθεια.
Ο 24χρονος φοιτητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια και κατά την προσαγωγή του 24χρονου άρχισαν να φωνάζουν "Αθώος, αθώος" με παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Ο αντιδήμαρχος Παιανίας δήλωσε ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει τα σπίτια τους φρούρια, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή.
Σχολιάστε:

Blogger Widgets