Clock & Translate

12 Οκτωβρίου 2011

Εξαιρετικές οι επιδόσεις του Κόντρα και στο διαδίκτυο.


Δελτίο Τύπου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZcxWPXeod7pMq8pr1ffGlbzOZcevsrYUHEinGSzOp4ZDGlnYs2w4r4VNyL6lTgEAJNc9lbGk2xOsxRqFWJujyoErec17r5IebYx6f87zoCSQDpvsE0UB3N10nQHw3SJWKi5CUvTeCiLw/s240/kontrachannel-200x81.jpgΚατακόρυφα ανεβαίνει η δημοφιλία του KONTRA CHANNEL και κυρίως η τηλεθέαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με στοιχεία του www.live24.gr μέσω του οποίου μεταδίδεται στο διαδίκτυο ζωντανά το 24ωρο πρόγραμμα του KONTRA CHANNEL,  το κανάλι δέχεται κάθε μήνα 400.000 επισκέψεις με μέσο όρο παραμονής στη σελίδα τις 2 ώρες και 02 λεπτά.



Εντυπωσιακό στοιχείο επίσης είναι το πολύ χαμηλό ποσοστό εγκαταλείψεων, δηλαδή εκείνων που μπαίνουν στο stream του KONTRA CHANNEL από τον υπολογιστή τους και για τους όποιους λόγους δεν ικανοποιούνται και φεύγουν. Το ποσοστό των εγκαταλείψεων είναι μόλις 9,24% .

Υπενθυμίζεται ότι το KONTRA CHANNEL εκπέμπει διαδικτυακά στο www.kontrachannel.gr σε ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας (HD) και με εξαιρετική απόδοση ήχου. Παράλληλα στην αρχική σελίδα οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να μπαίνουν, είτε στο Facebook του καναλιού, είτε στην ιστοσελίδα με το ημερήσιο πρόγραμμα.

Το KONTRA CHANNEL είναι επίσης διαθέσιμο για ζωντανή μετάδοση με εφαρμογή σε όλα τα IPhone.  

Τέλος το KONTRA CHANNEL έχει και τους twitter followers, οι οποίοι μπορούν να μπαίνουν και μέσω της ιστοσελίδας του καναλιού.


Σχολιάστε:

Blogger Widgets